U Živinicama počinje Biznis liga

Biznis Liga je zamišljena tako da pored svakodnevnice odlaska na posao i sa posla kući, uvedemo još nešto u tu svakodnevnicu.

“Želimo da i poslodavci se uključe u ovaj projekat da bi svojim radnicima pored posla obezbijedili i neki vid zabave. Mislim da će liga i spojiti mnoge ljude, kao i da će se kroz ligu moći uraditi još korisnih stvari za naše društvo. Svi koji žele pomoći na neki način mogu se javiti”, kazao je Alen Idrizivić, organizator lige.

Biznis liga predstavlja jedinstven projekat koji ima za cilj da privuče pažnju privrednih subjekata iz Živinica i okoline.

Ovaj zanimljiv sportski događaj omogućavat će zaposlenicima privrednih subjekata da se druže, da bolje upoznaju kolege iz drugih firmi srodnih ili različitih poslovnih aktivnosti, i da odmjere snage u fudbalskom umijeću braneći boje svoje firme.

“Pozivamo sve privredne subjekte, firme, javne ustanove, da prijave svoje ekipe i da učestvuju u takmičenju, a sve ljubitelje sporta pozivamo da nas prate kroz sezonu koja će trajati četiri mjeseca i igrat će u Sportskoj dvorani Živinice”, kazao je Meris Hodžić inicijator Biznis lige.

Iznos kotizacije po ekipi je 250KM.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više