Uslovi korištenja

Svako kopiranje autorskog sadržaja web portala Živinice Čaršija je zabranjeno bez našeg pismenog odobrenja. Živinice Čaršija web portalu je moguće pristupiti na internet adresi www.zivinice-carsija.com

Svi posjetioci, bili registrovani ili ne (anonimni) mogu pregledati, dodavati, komentarisati i dijeliti sadržaj web portala Živinice Čaršija

Živinice Čaršija će u svakoj pojedinoj prilici pružiti punu podršku zaštiti prava ličnosti, privatnosti i autorskih prava svim licima koji imaju ostvarivati svoj pravni interes ili čije je pravo povređeno, tako što će bez odlaganja: – na vaš zahtjev, koji mora biti opravdan, ukloniti sadržaj tako da ne bude javno dostupan, te ga narednih 30 dana sačuvati u elektronskoj formi za potrebe bilo kojeg postupka koji bi mogao biti pokrenut, a u svrhu obezbjeđenja dokaza, vještačenja i slično; – nadležnom organu ili oštećenom licu, dostaviti korisničke podatke autora čije djelo krši neko od navedenih prava, ili drugih prava.

Živinice Čaršija zadržava pravo da, bez obrazloženja i obavještenja, ukloni svaki sadržaj za koji smatramo da je neprikladan. Živinice Čaršija zadržava pravo da, bez obrazloženja i obavještenja, ukloni svaki sadržaj koji po kvalitetu ili na drugi način ne odgovara našoj web stranici. Živinice Čaršija omogućava korisnicima da svojim pozitivnim i negativnim glasovima ocjenjuju objavljeni sadržaj. Prilikom ocjenjivanja računaće se samo regularni glasovi. Zloupotreba ocjenjivanja će se smatrati kršenjem Uslova korišćenja.

Živinice Čaršija zadržava pravo da licu koje prekrši ove Uslove korišćenja ili na bilo koji drugi način zloupotrijebi sadržaj web stranice Živinice Čaršija, uskrati pravo pristupa na određeno ili neodređeno vreme, kao i da protiv tog lica povede zakonom propisane parnične, prekršajne ili krivične postupke.

Sav sadržaj sa web stranice Živinice Čaršija može se koristiti i na drugim web stranicama uz obavezno navođenje izvora u vidu: Živinice Čaršija

Živinice Čaršija koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurisati u vašem Internet pregledniku. Svi podaci registrovanih korisnika Živinice Čaršija ostaju privatni.

Pristup vašim privatnim podacima (e-mail, ime, nadimak) ni u jednom trenutku neće biti dostupan trećim licima(fizičkim ili pravnim) osim ako to ne bude zakonska obaveza. Samom registracijom na web stranicu Živinice Čaršija prihvatate ove uslove korištenja i dužni ste se ponašati u skladu s njima.

Za sve pohvale, primjedbe, sugestije ili iz bilo koje druge potrebe možete nam se obratiti putem kontakt forme. Živinice Čaršija je informativnog, edukacionog i humorističnog karaktera.