Vitalni znaci: Ocijenite vitalnost svoje lokalne zajednice

Fondacija tuzlanske zajednice poziva građane Tuzlanskog kantona da učestvuju u procjeni zajednice u kojoj žive i tako daju svoje viđenje stanja i kvaliteta življenja u našem okruženju.

Vaše ocjene stanja u zajednici će biti predstvaljenje u okviru izvještaja o kvaliteti življenja pod nazivom „Vitalni znaci 2015/2016“, a koji će biti objavljen u prvoj polovini 2016. godine. Izvještaj će objediniti zvanične statističke podatke i podatke dobivene direktnim anketiranjem i konsultacijama sa građanima u periodu januar-mart 2016. godine.

Molimo Vas da date doprinos ovom istraživanju tako što ćete popuniti upitnik za ocijenu stanja u dvanaest oblasti istraživanja!

Upitnik možete popuniti klikom na link:
https://docs.google.com/forms/d/1fRrise6gUl5Q3AZPSXH4k8IpYpk_EhLplLDB8NpxfRE/viewform?c=0&w=1

Inače, „Vitalni znaci 2015/2016“ je istraživački projekat Fondacije tuzlanske zajednice koji se temelji na posebnoj metodologiji istraživanja o opštoj vitalnosti, stanju i potrebama zajednice. Putem ovog istraživanja žele se utvrditi životni trendovi, prilike za djelovanje i perspektive lokalne zajednice kao mjesta za kvalitetno odrastanje, obrazovanje, život i rad.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više