Vitalni znaci: Ocijenite vitalnost svoje lokalne zajednice

Fondacija tuzlanske zajednice poziva građane Tuzlanskog kantona da učestvuju u procjeni zajednice u kojoj žive i tako daju svoje viđenje stanja i kvaliteta življenja u našem okruženju.

Vaše ocjene stanja u zajednici će biti predstvaljenje u okviru izvještaja o kvaliteti življenja pod nazivom „Vitalni znaci 2015/2016“, a koji će biti objavljen u prvoj polovini 2016. godine. Izvještaj će objediniti zvanične statističke podatke i podatke dobivene direktnim anketiranjem i konsultacijama sa građanima u periodu januar-mart 2016. godine.

Molimo Vas da date doprinos ovom istraživanju tako što ćete popuniti upitnik za ocijenu stanja u dvanaest oblasti istraživanja!

Upitnik možete popuniti klikom na link:
https://docs.google.com/forms/d/1fRrise6gUl5Q3AZPSXH4k8IpYpk_EhLplLDB8NpxfRE/viewform?c=0&w=1

Inače, „Vitalni znaci 2015/2016“ je istraživački projekat Fondacije tuzlanske zajednice koji se temelji na posebnoj metodologiji istraživanja o opštoj vitalnosti, stanju i potrebama zajednice. Putem ovog istraživanja žele se utvrditi životni trendovi, prilike za djelovanje i perspektive lokalne zajednice kao mjesta za kvalitetno odrastanje, obrazovanje, život i rad.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više