Zarif Seferović uhapšen zbog likvidacije supruge

Zarif Seferović, suprug Svetlane Seferović koju su juče navodno opljačkali pa ubili drumski razbojnici na lokalnom putu u Živinicama, uhapšen je zbog sumnje da ima veze sa smrću njegove supruge.

“Osumnjičeni je predat u nadležnost tužilaštva zbog sumnje da se dovodi u vezu sa ubistvom te će biti saslušan tokom današnjeg dana”, rekao je postupajući tužilac Ivo Iveljić, piše Klix.

Istakao je da se još uvijek utvrđuje ko je zapravo izvršitelj brutalne likvidacije Zaifove supruge Svetlane. Ali, kako se čini, policija je posumnjala u iskaz Seferovića koji je juče policiji prijavio ubistvo.

On je ispričao da su dva nepoznata razbojnika zaustavili automobil Opel Zafira u kojem su se vozili on i njegova supruga. Nakon toga su prijetnju pištoljem od njegove supruge iznudili novac, a nakon što im je ona dala određenu količinu, nezadovoljni, u nju su ispalili tri hica.

Žena je ostala mrtva na mjestu, a razbojnici su, prema njegovim riječima, Seferoviću rekli da se udalji sa lica mjesta. On je otišao u policiju i prijavio cijeli slučaj.

Ali, njegov iskaz je imao neke nelogičnost pa ga je policija uhapsila zbog sumnje da je zapravo on ima direktnu vezu sa ubistvom supruge koja je, vrlo bogata te da je potom iscenirano razbojništvo. Šta se tačno dogodilo, biće poznato nakon njegovog saslušanja.

Zanimljivo je da je policija provođenjem istražnih radnji koje se dovode u vezu sa ovim zločinom uočila zapravo dva automobila na mjestu događaja i to Opel Zafiru i Audi njemačkih registarskih oznaka.

Seferovići su njemački državljani iako je Zarif porijeklom iz Doboja, a Svetlana je rođena u Nišu.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više