Živinice dobijaju jedan od najvećih suplement shopova u Bosni i Hercegovini

Živinice dobijaju jedan od najvećih suplement shopova u Bosni i Hercegovini koji će uskoro otvoriti svoja vrata u tržnom centru OMEGA na Bulevaru.

Firma SUPPLEMAN Suplementi koja važi za jednu od najvećih firmi suplemenata u našoj državi odlučila je otvoriti svoju drugu po veličini PREMIUM poslovnicu u Živinicama na istoj lokaciji gdje je bio prvobitni shop, tržni centar OMEGA na Bulevaru, samo ovaj puta jedan sprat ispod, prekoputa radnje BEKO na prvom spratu, odmah pored KM TRADE.

Pričali smo sa direktorom ove firme koji kaže: “Nama kao firmi ali i meni lično Živinice su na posebnom mjestu. To je grad nama blizak srcu i želimo počastiti sve građene i fitness entuzijaste ovog grada jednim od najljepših suplement shopova u Bosni i Hercegovini koji nosi prefiks premium formata.

SUPPLEMAN

PREMIUM format naših shopova donosi najveće standarde u retail branši suplemenata i fitness opreme i prvi smo u Bosni i Hercegovini i šire koji smo se odlučili ići u tom smjeru. Naš premium koncept je put koji će da postavi nove standarde u ovoj industriji i drago nam je što smo nosioci tog tereta sa obzirom da smo od prvog dana, oduvijek težili svojim kupcima pružiti najbolji osjećaj kupovine na svim poljima.” izjavio je Denijal Ahmetović direktor i vlasnik ove firme.

Pogledajte kako izgleda jedan takav SUPPLEMAN Suplementi premium shop u Tuzli.

Planirani datum otvaranja je početak novembra a o zvaničnom datumu ćemo vas detaljno obavijestiti putem našeg portala Živinice Čaršija.

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više