Živinice: Sutra otvorenje prve DM prodavnice

Popusti, pokloni i nagradna igra

Na adresi Prva ulica bb, u TC Bingo, u petak, 15.11. dm drogerie markt otvorit će prvu prodavnicu u Živinicama. U moderno opremljenom prodajnom prostoru stanovnici ovog grada moći će uživati u izboru iz bogatog asortimana proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih brendova.

Kako bi obilježili početak rada prve dm prodavnice u ovom gradu, a 75. u BiH, dm je za sve kupce na dan otvorenja, ali i narednih nekoliko dana, pripremo zanimljive sadržaje i pogodnosti. Pa tako prve dm kupce u Živinicama očekuju zabava i pokloni, popusti kao i vrijedna nagradna igra!

Za svaku obavljenu kupovnu na dan otvorenja dm će darivati ceker, a u periodu od 15. do 17.11. na ukupan iznos kupce očekuje popust od 15%. Oni koji na dan otvorenja obave kupovinu u iznosu od 40 KM i više na poklon će dobiti dm peškir, a kupci čiji iznos računa bude 20 KM i više imat će priliku da učestvuju u kolu sreće te osvoje različite vrijedne poklone. Sve dame imat će priliku i za besplatno šminkanje od 14 do 20 sati.

Ni to nije sve, jer dm poziva sve kupce da do 22.11. sreću okušaju u nagradnoj igri. Prva nagrada je električni šporet gorenje i dm poklon paket, druga nagrada je kuhinjski robot gorenje i dm poklon paket dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 20 KM.

Prva dm prodavnica u Živinicama u petak počet će sa radom u 12 sati, a u 15 sati dm će Udruženju Djeca oboljela od dijabetesa tip 1 uručiti donaciju od 3.000 KM. Početak rada prve dm prodavnice u Živinicama podržat će i gradonačelnik Samir Kamenjaković koji će zajedno sa zaposlenicima uručiti donaciju.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više