Živinička TRKA 2022

Živnička TRKA 2022 je trka za sve uzraste, vaše je samo da dođete sa pozitivnom energijom i vedrim duhom te protrčite ulicama GRADA ŽIVNICA. Ugodna atmosfera, prijatno druženje i jedno lijepo iskustvo sigurno će vratiti sve one koji su do sada već 4x trčali našu trku.
Dužina dionice je 4km.
Trčat ćemo ulicama grada, START će biti ispred Gradske uprave, zatim na raskrsnicu MARKAN zatim PRVOM ULICOM do kraja ULICE te ćemo se spustiti do Gradske uprave gdje nas čeka pobjedničnko postolje i osvježenje za sve učesnike.
Kotizacija za trku tj. Za prvih 200 učesnika koji će se takmičiti za vrijedne nagrade u muškoj i ženskoj konkurenciji a to su : prvo mjesto 500 KM, drugo mjesto 300 KM treće mjesto 100 KM za mušku i žensku konkurenciju. U stratnom paketu uz plaćenu kotizaciju dobijate unikatnu majicu, livenu medalju, starni broj i čip.
Odlučili smo dozvoliti trčanje i onima koji žele učestvovati bez da plate kotizaciju, za sve ćemo obezbjediti startni broj bez majice i medalje. Za njih smo takođe obezbjedili osvježenje (voće i voda) na kraju utrke te DJ koji će nas zabavljati.
Dođite i budite dio ekipe.
Tekući račun za uplatu:
INTESA SANPAOLO BANKA d.d. Bosna i Hercegovina Sarajevo
154-380-20082770-62
KBV Flek Tom Cat Živinice.
Organizator: KBV „Flek Tom Cat“ Živinice
Datum: 05.06.2022. godine u 18:30h
Cijena: 10 KM
Link za prijavu:

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više