Zločin nad građanima: Smail Đug i večeras truje Živiničane!

Uzalud su prošle sedmice bili vapaji građana na nesnosan smrad organskog otpada koje na svom imanju deponuje sumnjivi privrednik Smail Đug. Nakon brojnih poziva i pritužbi građana nadležnim inspekcijskim službama i općinskom načelniku koji je kazao da se ovo neće više ponoviti, večeras se hiljade građana guše u smradu.

Inspekcija je naložila Smailu Đugu da preore zemljište na kojem deponuje organski otpad životinjskog porijekla, to on nije učinio. Isti taj privrednik, ne poštuje institucije države, a ovakvim postupkom izaziva ekološku katastrofu i truje nedužni narod.

Da li je vrijeme da ova država i sistem počne drastično kažnjavati nedogvorne pojedince i privrednike koji zarad kapitalizma ugnjetavaju građane ove države.

Načelnik je prošle sedmice obećao da će se nedogovorni pojedinci koji ubuduće budu društveno nedogovorni novčano kažnjavati. OStaje da vidimo stra reakciju nadležnih. A brojni pozivi građana iz prigradskih naselja stižu i žale se na nesnosan smrad.

DSC_0852

 

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
4 Komentara
 1. Vincenzo Luveniri piše

  Ako im ništa ne može ovozemaljski zakon (korumpirani) može Božiji, sve se vraća sve se plaća!

 2. Linc First piše

  Samo se građani trebaju pobuniti, on ni zakup državi ne plaća za to zemljište

  1. Munevera Djug piše

   Nemojte se kriti iza nekih imena-ako imate sta reci,to mora biti sa
   dokazima.Ja vas kao direktor firme Ac star Poslovna jedinica “Ekoland”
   Munevera Djug zovem da zvanicno,a ne pod maskom odbranite svoje tvrdnje
   na koje mogu odgovorno reci da su neosnovane.Nije normalno da koristite
   fb da sirite neprovjerene cinjenice o kojima brine drzava.

   1. Amar Amargeddon Bajric piše

    Sram da vas bude,mi smo crkavali zbog smrada i muha,…da sam ja znao da je zbog vas djubradi sve ono bilo,ja bi vama to pred vrata istresao,u buduce ne zelim vise da trpim vasa govna jel jasno,…i nemoj sad nesto o kulturu i vrijedjanju,mati vam se svima okrenula milion puta koliko sam je spominjao

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više