Zvornik: U toku hapšenje osoba osumnjičenih za promet droge

Osim kratke potvrde da je u toku, nikakve detalje o akciji nije iznosila portparolka Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević

Na području Zvornika u toku je akcija Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske i Žandarmerije na suzbijanju puteva droge, potvrđeno je za N1.

Kako nezvanično saznaju, u toku je i hapšenje osoba osumnjičenih za promet drogama.

Osim kratke potvrde da je u toku, nikakve detalje o akciji nije iznosila portparolka Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević najavljujući da će se policija o svemu oglasiti po okončanju akcije.

Prethodnih dana u ovom gradu je pojačano prisustvo policije, a nakon saznanja koje je gradonačelnik Zoran Stevanović iznio na vanrednoj konferenciji za novinare u srijedu tvrdeći kako postoje operativni podaci o naručenoj likvidaciji funkcionera iz ovog grada.

Akcija dolazi i nakon najava ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača, ali i direktora Policije Republike Srpske Siniše Kostreševića o žestokom udaru policije na kriminalne krugove u Republici Srpskoj, a nakon ubistva načelnika Sektora krim policije Prijedor Radenka Bašića koje se dogodilo u jutarnjim časovima u ponedjeljak, 21. marta.

Preuzeto sa Avaz.ba

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više