ZZO TK od sutra ponovo na raspolaganje građanima stavlja poslovni prostor u TC Sjenjak

Zavod zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona od četvrtka, 29.09.2022. godine ponovno na raspolaganje građanima stavlja poslovni prostor u TC Sjenjak.

Osigurana lica sa područja Grada Tuzla ovdje će moći podnositi zahtjeve za izdavanje elektronskih legitimacija (e-Legitimacija) i preuzimati elektronske legitimacije (e-Legitimacije).

Iz ZZO TK napominju da će osigurana lica moći ostvariti pravo samo na navedeno, i istima se neće pružati ostale usluge iz djelatnosti rada Zavoda.

Osigurana lica i dalje mogu podnositi zahtjeve i preuzimati elektronske legitimacije i u poslovnici Tuzla u sjedištu Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona.

Ponovno otvaranje prostorija u TC Sjenjak ima za cilj olakšano pružanje preciziranih usluga svim građanima i osiguranicama Grada Tuzla, sa akcentom za gornji, odnosno istočni dio grada.

Novom lokacijom Zavod nastoji građanima omogućiti bolji i brži pristup uslugama, ali i da rastereti poslovnicu Tuzla koja djeluje u sjedištu Zavoda, odnosno, da se izbjegnu gužve i redove ispred prostorija Zavoda.

The post ZZO TK od sutra ponovo na raspolaganje građanima stavlja poslovni prostor u TC Sjenjak appeared first on RTV SLON.

RTV SLON

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više